Kulturminnesøk i ny versjon

Nytt Kulturminnesøk Kulturminnesøk er nå lansert i ny versjon, på ny plattform og med nytt design. Vi håper du liker de nye sidene, enten du er en av våre faste brukere eller besøker oss for første gang.

Kulturminnesøk ble lansert i desember 2009, og dette er versjon 3 av nettstedet. Her er de viktigste endringene:

Bedre og enklere søk

Prøv ut vårt nye søkefelt, det er nå enklere å søke fram kulturminner ved å bare skrive inn stikkord og få forslag til treff underveis. Skriv inn navn på kulturminner, stedsnavn, kategorier, tidsperioder. Se tips under "Populære søk" på forsiden.

Søketreff i kart

Det er ikke lenger et kartet på forsiden, men du kan nå velge å se dine søketreff i et kart. Hver kulturminneside har også en "Vis i kart"-knapp. Du kan utforske i kartet ved å klikke på "I nærheten" når du er inne på en kulturminneside.

Se kulturminner i nærheten

Til venstre for søkefeltet er en knapp ("kikkertsikte") som viser deg kulturminner i nærheten. Velg mellom liste- eller kartvisning av treffene.

Bruk mobilen

De nye sidene fungerer fint på nettbrett og mobil, og dermed kan du enkelt sjekke Kulturminnesøk når og hvor du vil. Det eneste du trenger er mobildekning, og det er også enkelt å legge inn bilder og kulturminner fra mobil og nettbrett.

Enklere å legge inn ditt kulturminne

Fra april 2012 har våre brukere lagt inn mange nye kulturminner, og vi har nå gjort det enklere å bidra med informasjon om kulturminner og laste opp bilder.

Flere bilder og mer informasjon

Vi har nå fått inn flere bilder i Kulturminnesøk, og mer informasjon fra kulturminnebasen Askeladden.

Mer om hva som er nytt finner du på sidene under Praktisk informasjon

Kulturminnesøk vil være i kontinuerlig utvikling, og ønsker dine tilbakemeldinger på hva som er bra og hva som kan bli bedre. Kontakt oss

Publisert 10. oktober 2016