Sniktitt: Nytt Kulturminnesøk i betaversjon

Kulturminnesøk i betaversjon Velkommen til en sniktitt på den nye versjonen av Kulturminnesøk! Alt er ikke helt på plass, men test gjerne ut de ulike funksjonene.

Vi nærmer oss nå lasering av ny versjon av Kulturminnesøk, og vi åpner nå for testing i vår betaversjon. Det gjenstår fortsatt noe finpuss. Den gamle versjonen av Kulturminnesøk er den offisielle versjonen, og den er tilgjengelig fram til lansering av den nye.

Viktig å huske på når du tester:

  • Har du en brukerprofil fra før må du først sette nytt passord her. NB: Lenken du får i eposten fungerer når du skriver beta. foran kulturminnesok.no i adressefeltet i nettleseren din.
  • Ikke alt er helt på plass av brukerinnhold fra gammel versjon, men vi jobber med saken. Dette gjelder særlig kommentarer og lenker, men også noen få kulturminner.
  • Test gjerne å legge inn kulturminner og laste opp bilder, men vi kan ikke garantere at alt innhold blir tatt med videre når siden lanseres.
  • Hjelpesider og veiledninger er ikke helt ferdige, så om du ikke finner ut av det du lurer på så er det bare å ta kontakt.